Shefi i Departamentit te Administrim Biznesit viziton shkollen nderkombetare te Prishtines

April 23rd, 2013

Shefi i Departamentit te Administrim Biznesit viziton shkollen nderkombetare te Prishtines

Shefi i Departamentit te Administrim Biznesit viziton shkollen nderkombetare te Prishtines

 

Delegacioni i Fakultetit i perbere nga Dekani, Prof. Dr. Güngor Turan, dhe Shefi i Departamentit te Administrim Biznesit, Assist. Prof. Dr. Mustafa Uc vizituan shkollen nderkombetare te Prishtines me date 23 Prill, 2013.

Akademiket e Fakultetit mundesuan nje sesion informativ ne lidhje me programet arsimore te universitetit Epoka ,per stafin dhe studentet e kolegjit. Nje prezantim i detajuar u shpalos per te informuar te gjithe te interesuarit mbi bursat dhe mundesite qe ofron Epoka. U nenvizua fakti qe studimet akademike ne gjuhen angleze jane avantazhe i rendesishem per studimet universitare ne kete institucion. Pjesa e fundit e sesionit informativ ishte e mbeshtetur mbi formatin pyetje pergjigje nga studentet dhe stafi akademik.