Shefi i Departamentit te Administrim Biznesit, Assist. Prof. Dr. Mustafa viziton Kolegjin Yahya Kemal

April 18th, 2004

Shefi i Departamentit te Administrim Biznesit, Assist. Prof. Dr. Mustafa  viziton Kolegjin Yahya Kemal

Shefi i Departamentit te Administrim Biznesit, Assist. Prof. Dr. Mustafa viziton Kolegjin Yahya Kemal

Edukimi është një pasaportë e së ardhmes, që ju perket vetëm atyre që pergatiten për të që sot!

Me datë 18 Prill 2013, Shefi i Departamentit të Administrim Biznesit, Assist. Prof. Dr. Mustafa Üç vizitoi Kolegjin Yahya Kemal në Maqedoni. Qëllimi kryesor i vizitës së Profesor Üç-it ishte të promovonte Departamentin e Administrim Biznesit dhe të prezantonte programet akademike që perfshin ky departament. Kolegji Yahya Kemal është krijuar në Nentor të 1996 në Shkup. Shkollës i është venë emri i poetit dhe shkrimtarit të pazëvëndesueshëm turk, Yahya Kemal Beyatli, i cili lindi në qytetin e Shkupit. Vizita vazhdoj në kolegjet e tjera të Gostivarit, Struges dhe Shkupit. Assist. Prof. Dr. Mustafa Üç edhe një herë nënvizoj rëndësinë e arsimimit dhe promovoj programet si Administrim Biznesi, Biznes Informatika dhe Marketing ndërkombëtarë dhe Logjistikë.