Shefi i Departamentit

March 4th, 2016

Shefi i Departamentit

Shefi i Departamentit

Universiteti Epoka, me strukturën e tij shumëkombëshe, është një nga institucionet më kryesore në të gjithë rajonin e Ballkanit. I njohur për standardet akademike superiore dhe akademikë të shquar, EPOKA hyri ne Shqipëri me një arsimim ndërkombëtarë - një diplomë që siguron suksesin.

Ne besojmë se performanca arsimore varet nga metodat, filozofia dhe organizimi i duhur. Të gjitha këto kërkojnë që fillimisht të arrijmë kuptojmëthellë natyrën e njeriut, dhe aftësitë analitike për organizimin e burimeve njerëzore dhe fizike së bashku.

Perspektiva jonë globale për programet Bachelor, Master dhe Doktoraturë në Universitetin Epoka ka tërhequr vëmendjen e akademikëve ndërkombëtare. Në fokus janë përherë standardet dhe cilësia të zbatuara në një mjedis jashtëzakonisht dinamik dhe konkurues. Bazuar në këtë perspektivë, ne trajnojmë studentët si te jenë "menaxher" efektive dhe efikase bazuar në parimet universale.

Dhe shumë më tepër ...

Dr. Xhimi Hysa

Shef i Departamentit Administrim Biznesi ne Universitetin Epoka