Hapen Rregjistrimet

April 11th, 2013

Hapen Rregjistrimet

Hapen Rregjistrimet

Periudha e aplikimit për programet Bachelor dhe Master në departamentin e Administrim Biznesit në Universitetin Epoka është hapur. Për më shumë informacion mbi këtë program vizitoni këtë faqe, ose kontaktoni, Shefin e Zyrës se përzgjedhjes se studentëve Z. Armando Demaj, përmes emailit: admissions@epoka.edu.al