Dekani dhe Zevendes Dekani i Fakultetit vizitojnė Komunėn e Lipjanit

April 23rd, 2013

Dekani dhe Zevendes Dekani i Fakultetit vizitojnė Komunėn e Lipjanit

Dekani dhe Zevendes Dekani i Fakultetit vizitojnė Komunėn e Lipjanit

Delegacioni i Fakultetit i përberë nga Dekani i Fakultetit, Prof. Dr. Güngor Turan dhe Shefi i Departamentit të Administrim Biznesit, Assist. Prof. Dr. Mustafa Uc vizituan Kolegjin Mehmet Akif në Prizren, me datë 23 Prill, 2013.

Akademikët e Fakultetit dhanë informacione rreth programeve studimore në Universitetin Epoka, për stafin dhe studentet e kolegjit. Qëllimi kryesorë ishte promovimi dhe prezantimi i mundesive të bursave që ofrohen nga universiteti. U nënvizua gjithashtu avantazhi tjetër që ka Universiteti Epoka, mesimdhenie në gjuhen angleze.

Në fazën e fundit të seanses informative ju rezervua hapesirë për pytjet e ngritura nga stafi dhe studentët me premisa për të përfituar nga studimi në Universitetin Epoka.