Bordi i jurise se Konkursit "Dream Business", shpall finalistėt

May 3rd, 2013

Bordi i jurise se Konkursit

Bordi i jurise se Konkursit "Dream Business", shpall finalistėt

Sot u mblodh bordi i jurise së Konkursit te "Dream Business" për të votuar çdo projekt të paraqitur. Ka pasur 72 kërkesa për t'u bërëpjesë e Konkursit te Parë Ndërkombëtar "Dream Business". Konkursi është organizuar ndërmjet nxënësve të shkollave të mesme, si një konkurs ndërkombëtar fokusuar ekskluzivisht në sipërmarrjen. Anëtarët e bordit të jurise ishin: Shefi i Departamentit të Administrim Biznesit Assist. Prof Dr Mustafa UC dhe dy profesorë te tjere në këtë departament, Assoc.Prof.Dr. Ali Ihsan Özdemir dhe Assist.Prof.Dr.Yüksel Köksal. Juria përzgjodhi 10 projektet më të mirë duke i krahasuar në aspektet e netyretërise, mundësinë e aplikimit dhe nevojën e tregut. Projektet më të mira do të marrin pjesë në fazën e ardhshme të konkursit duke paraqitur propozimet e tyre. Në fazën përfundimtare do të jepen bursa dhe shumëshpërblime te tjera.

Shpërblimet:

Projekti i pare:   75% Bursë

Projekti i dyte :  50% Bursë

Projekti i trete :  25% Bursë

Bursat janë të vlefshme vetëm për programin e Administrim Biznesit, Marketingun Ndërkombëtar dhe Logjistike.

Faza finale do të zhvillohet më 13 maj 2013 në oren 10:00 në kampusin e Universitetit Epoka.