95% e Studentėve tė diplomuar nė Departamentin e Adminstrim Biznesit sot punojnė nė poste tė rėndėsishme.

February 2nd, 2013

95% e Studentėve tė diplomuar nė Departamentin e Adminstrim Biznesit sot punojnė nė poste tė rėndėsishme.

95% e Studentėve tė diplomuar nė Departamentin e Adminstrim Biznesit sot punojnė nė poste tė rėndėsishme.

"Qëllimi kryesor i edukimit tek ne, është të kthejmë ëndrrat në profesione"

Shumica e të diplomuarve në Departamentin e Administrim Biznesit në Universitetin Epoka gëzojnë një karriera të suksesshme në fushat e biznesit, ndërsa të tjerët kanë përdorur diplomën e tyre administrative për të gjetur vende pune në kompanitë më të njohura private në Shqipëri. Disa prej tyre kanë themeluar biznese të reja, ndërsa të tjerët ka arritur të organizojnë me sukses kompanitë e tyre familjare. Ata janë të njohur për angazhimet e tyre në sektoret e bankave si BKT, apo Banka Asya (në Turqi). Midis tyre, disa të diplomuar kanë vazhduar  studimet e masterit  në Shqipëri dhe jashtë vendit, si në SHBA, Britani të Madhe. Kompanitë private si PK textile, Albtelekom apo Tirana Int. Hotel kanë ofruar mundësi të shkëlqyera për të diplomuarit e Administrim Biznesit.

Ne vazhdojmë të mbajmë kontakte me studentët tanë të diplomuar duke theksuar rëndësinë e progresit të tyre.

Ne vazhdojmë të funksionojmë si konsulentë, mbështetës dhe mentorë për secilin prej tyre.